Populaire berichten

woensdag 11 mei 2011

justin bieber

'CSI'-actrice: "Justin Bieber is een snotaap"

Justin Bieber heeft weinig vriendjes gemaakt op de set van 'CSI: Crime Scene Investigation'. Volgens actrice Marg Helgenberger maakte het 17-jarige kindsterretje zijn reputatie als belhamel helemaal waar: de deugniet zou tijdens de opnames heel wat kattenkwaad hebben uitgehaald.
De 17-jarige superster maakte zijn acteerdebuut in de Amerikaanse hitserie 'CSI'. Daarin speelt hij Jason McCann,een tiener die in de laatste aflevering van het seizoen werd doodgeschoten.

Opgesloten in kast
Volgens actrice Marg Helgenberger (die Catherine Willows speelt) was zijn puberend gedrag soms ronduit ongepast: "Justin was erg vriendelijk tegen mij, maar soms waren zijn grappen en grollen overdreven. Zo sloot hij een van de producers op in een kast en plantte hij zijn vuist in de taart die voor de voltallige cast was bestemd. Hij gedroeg zich als een echte snotaap."

Ondanks Biebers kinderachtig gedrag, drukt de 52-jarige actrice iedereen op het hart dat de jongeman over een portie acteertalent beschikt: "Hij deed dat helemaal niet slecht. Justin had nog nooit eerder geacteerd. Hij is echt beter dan je zou denken."

"Ik ben maar een kind"
Ondertussen heeft de 'Baby'-zanger al (weliswaar zonder namen te noemen) gereageerd op Helgenbergers uitlatingen: "Het is best dom om uitspraken te doen over iemand die je nog maar net hebt leren kennen en waar je nooit eerder mee samenwerkte. Ik wens hen verder nog veel geluk en ik blijf me netjes gedragen. Geruchten zijn gewoon... geruchten. Zolang je vriendelijk bent tegen de mensen en je jezelf blijft, zullen ze zien wie je werkelijk bent. Dat geldt voor iedereen. Stop met roddels te verspreiden, ik ben maar een kind en dat besef ik maar al te goed." Twitterde de superster.

Vorige week kreeg Bieber nog een uitbrander van een stewardess toen hij zich kinderachtig gedroeg op een vlucht van Sydney naar Melbourne. Die kon er naar verluidt niet mee lachen dat Bieber en zijn lijfwacht in het gangpad van business naar economy class liepen terwijl het vliegtuig nog aan het taxiën was. (kgm/hlnhollywood)

1 opmerking: